Adventní duchovní obnova v Orličkách

11.12.2015 17:30

 

Milí vikariátníci,

pojďme se před Vánocemi společně zastavit, duchovně se obnovit :), zamyslet se nad tématem milosrdenství ...a hlavně jím žít. :) Od pátku 11. prosince do soboty 12. prosince se na faře v Orličkách uskuteční adventní duchovní obnova pro mládež a povede ji otec Pavel Rousek. V pátek se začneme postupně scházet od 17:30 a program odstartujeme večeří od 18 hodin. Akci zakončíme v sobotu  přibližně kolem 15. hodiny.

Těšit se můžete mimo jiného na zážitky účastníků ze Světového dne mládeže v Madridu 2011 a informace o Světovém dni mladáže v Krakově 2016 (! :)), hry, mši svatou, větu „Bůh ti odpustil hříchy, jdi v pokoji" (pokud se rozhodnete využít příležitosti k svátosti smíření :)), bráchy a ségry ve víře, večerní modlitbu s písněmi chval,...

Prosím, dejte nám o svojí plánované účasti vědět na fb události https://www.facebook.com/events/1012518382101529/ zaškrtnutím políčka „zúčastním se" nebo mailem. Je to důležité hlavně proto, aby bylo akorát jídla. Díky moc!
 
S sebou: spacák, karimatku, příspěvek 50 Kč, ...a bude super, když taky budeš moct vzít buchtu/marmeládu/pomazánku do společného – na snídani :) (pište, prosím, Soně Záluské na mail Macvesmir@seznam.cz, kdo by vzal co na zub)


Přeju vám požehnané prožití adventu a těším se na vás v pátek jedenáctého! :)